Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor Levent Açıkgöz: Maalesef kornerden bedava bir gol yedik - Futbol Haberleri

        Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir'e deplasmanda 5-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, yaptıkları bireysel hataların faturasını ağır ödediklerini söyledi.

        Açıkgöz, karşılaşma sonrasında düzenlen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Medipol Başakşehir ile oynayacakları maçta sahaya umutlu çıktıklarını belirterek, şöyle konuştu:

        "Başakşehir maçına gelirken çok umutluyduk, çünkü bizim gibi en alt sırada bulunan bir takımın moral bulması, çıkış yapması, önümüzdeki haftalara umutla bakabilmesi için fırsat bir maçtı. Maça başlamamızla beraber maalesef kornerden bedava bir gol yedik. Sonraki süreçte yaptığımız bireysel hatalarla üst üste goller yedik. Takım üçüncü golden sonra tamamen demoralize oldu. İlk yarı 5-0 bittikten sonra söyleyebileceğimiz tek şey kendilerine yakışan oyunu oynamalarıydı."

        Açıkgöz, ikinci yarıda gol olmaması hakkında ise "Başakşehir mi fazla zorlamadı, biz mi daha direnç gösterdik her türlü yorumlanabilir. Kendi yaptığımız hatalar sonrasında ağır bir fatura ile karşı karşıya kaldık. İnşallah haftaya Alanyaspor maçında bu hataları yapmazsak puan alabiliriz diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa