Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Leonardo DiCaprio'nun 'Titanic' filminde giydiği kostüm satışa çıkarılacak - Magazin haberleri
        • 1

          1912'de buz dağına çarparak Atlas Okyanusu'na gömülen 'Titanic'in enkazı 1985'te bulunmuştu. Onlarca kez gerçekleştirilen dalışlarla gemiye ve yolcularına ait eşyalar, çeşitli açık artırmalarda 'Titanic Hatırası' başlığı altında satıldı. Sıra filminde kullanılan kostümlere geldi.
          Leonardo DiCaprio ile Kate Winslet'in başrollerini paylaştığı, 11 dalda Oscar kazanan 1997 yapımı, James Cameron imzalı 'Titanik'in gösterime girmesinin üzerinden 26 yıl geçmesine karşın konuşulmaya devam ediyor.

        • 2

          'Titanic'te 'Jack Dawson' karakterine hayat veren Leonardo DiCaprio'nun filmde giydiği kostüm, müzayedede satışa çıkarılıyor. Keten pantolonlar, beyaz yakasız gömlek ve kül rengi yelekten oluşan kostümün 240 bin dolara satılması bekleniyor.

        • 3

          TEKLİFLER 12 KASIM'A KADAR ALINACAK

          Leonardo DiCaprio'nun keten pantolon, beyaz bir yakasız gömlek ve bir kül rengi yelek içeriyor. Teklifler, 9 Kasım'da başlayıp 12 Kasım'da sona erecek.

        • 4

          TOM HANKS'İN KOŞU AYAKKABISI VE BOĞA KAMÇISI DA SATILIYOR

          Müzayedede ilgi çeken diğer ürünler arasında Tom Hanks'in 'Forrest Gump'taki koşu ayakkabılarıyla 'Indiana Jones ve Kader Tapınağı'ndan bir boğa kamçısı da bulunuyor.

          Fotoğraflar: AP, Mega, Avalon

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa