Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti 3'üncü sıra adayı makine mühendisi Ceyda Çetin Erenler Kütahya'nın ilk kadın milletvekili seçildi. CHP'nin 1'inci sıra adayı çocuk hastalıkları uzmanı Dr.Ali Fazıl Kasap ise partisine 41 yıl sonra Kütahya'dan milletvekilliğini kazandırdı.

        Kütahya'da Ak Parti 3, MHP 1 ve CHP 1 milletvekili çıkardı. Ak Parti'den Ahmet Tan, İshak Gazel ve Ceyda Çetin Erenler, MHP'den Ahmet Erbaş, CHP'den de Ali Fazıl Kasap milletvekili oldu. 

        Evli 2 çocuk annesi makine mühendisi Ceyda Çetin Erenler (43) seçimlere Kütahya'dan Ak Parti 3'üncü sıra milletvekili adayı olarak girdi. Partisinin 3 milletvekili çıkarmasının ardından milletvekili seçilen Erener'in Kütahya'nın da ilk kadın milletvekili olduğu belirtildi.

        41 YIL SONRA CHP KÜTAHYA'DA MİLLETVEKİLİ ÇIKARDI

        CHP ise, 41 yıl aradan sonra Kütahya'da Ali Fazıl Kasap'la milletvekili kazandı. 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1988 yılında mezun olan Dr.Ali Fazıl Kasap (53), 1995 yılından buyana Kütahya'da çocuk doktoru olarak görev yapıyor. Evli 2 çocuk babası olan Ali Fazıl Kasap'tan 41 yıl önce 1977 yılında CHP'den Nizamettin Çoban milletvekili olmuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa