Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Domaniç ilçesine bağlı Karaköy’de Horasan erenlerinden aynı zamanda Ertuğrul Gazi’nin yol arkadaşlarından olan Koyun Baba Hazretleri, düzenlenen bir törenlerle yad edildi.

        Koyun Baba Hazretlerini anma töreni çevre il, ilçe ve köylerden gelen çok sayıda insanı bir araya getirdi. Domaniç Karaköy Ertuğrul Gazi Eğitim ve Kültür Derneği ve Karaköy Muhtarlığı tarafından organize edilen törene Domaniç Kaymakamı Tufan Bağır GİLAN, Domaniç Belediye Başkanı Sahvet Ertürk, Domaniç İlçe Jandarma Komutanı Ali Çelik, Domaniç İl Genel Meclis Üyesi Yurdagül Bakkal, AK Parti Domaniç İlçe Teşkilatı, Milliyetçi Hareket Partisi Domaniç İlçe Başkanı Halil İbrahim Türkmen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Domaniç Ülkü Ocakları Başkanı İslam Yaman Kayı Boyu Domaniç Kültür Derneği yönetim kurulu üyesi Abdullah Fidan, Tavşanlı Yazarlar ve Sanatkarlar Topluluğu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa