Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kütahya İl Başkanı Ali Çetinbaş, 'Millet kırathaneleri'nin, ülkesi için proje üreten gençlerin buluşacağı ortamlar olacağını ifade etti.

        Seçim çalışmaları Gediz ilçesinde sürdüren Başkan Çetinbaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bahsettiği kıraathane projesiyle ilgili şöyle konuştu: "Gençlerimiz, az kitap okuyor. Cumhurbaşkanımızın ziyaret ettiği, Zeytinburnu'nda yapılan bir proje var. Bunun benzerlerini gençlik merkezlerinde de yapıyoruz. Gençlerimiz, spor, sanat ve kültürle buluşuyor. Kütüphane ve okuma alanları var. Sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığımız projeler var. Gençlerimiz okumayı biraz kenara bıraktı ama okumak çok önemli. Okumak, insanı geliştiren bir süreç. Üniversiteye hazırlananlar var. Millet kıraathanelerinde gençlerimizin ders çalışabileceği, çayını kahvesini içebileceği, bir şeyler atıştırabileceği sessiz bir ortam olacak. Türkiye'nin en başarılı, güzel kıraathanelerinden biri olacak. Millet kıraathanelerinde okudukça, yorumladıkça ülkesini seven, ülkesi için çırpınan ve proje üreten gençlerin bulunacağı bir ortam olacak. Gençlik merkezlerimiz bu yükü ciddi anlamda taşıyor ama daha da güçlü bir şekle getirmek için bu süreci desteklemek için çalışıyoruz. Gençlerimiz, bu ortamlardaki fikir alışverişinden ve çalışmalardan büyük keyif alacak ve ülkesine proje üreten, fikri olan gençlerimiz yetişecek."

        Başkan Çetinbaş, Dumlupınar Statı'nın yerine yapılacak 'millet bahçesi' projesinin toplumsal şehir yaşamı ve çevrecilik için çok önemli olduğunu dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa