Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Şaphane ilçesinde 84 yaşındaki Fatma Kuru öğrenme azmiyle örnek teşkil ediyor.

        Şaphane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı 'Evde eğitim' kampanyası kapsamında özel öğretmenden ders alan Fatma Kuru kısa sürede harfleri öğrenip yazma aşamasına geçti.

        Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Fuat Bayri, yaptığı açıklamada'' Kursiyer müracaatlarında, 80 hatta 84 yaşında olan erkek ve bayan kursiyerlerimizin müracaatı dikkatimizi çekti. Kendileri ile görüştük. Okuma yazmayı öğrenmeyi çok istediklerini ancak sağlık sorunları nedeniyle evden çıkamadıklarını belirttiler. Fatma Kuru Teyzemiz 84 yaşında .Biz de çalışmaları evinde yapabileceğimizi söyledik .Çok mutlu oldu. Şu an hece devresinden yazma aşamasına geçti. Kursiyerlerimizi tebrik ediyor azimlerinden dolayı kutluyoruz'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa