Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Pazarlar ilçesine bağlı Sofular köyündeki iftara yaklaşım 5 bin kişi katıldı.

        Sofular İlk ve Ortaokulunun organizasyonu verilen iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

        Sofular İlkokulu ve Ortaokulu tarafından organize edilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen geleneksel hayır yemeği (iftar) programı İlçe kaymakamı Gürsel Temurci, Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan, Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sait Dündar Sofuoğlu, AK Parti Şaphane İlçe Başkanı Murat Çakır, Ak Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci, Şaphane ve Pazarlar ilçesi köy muhtarları ve halkın katılımı ile yapıldı.

        Okul Müdürü Ali İhsan Poslu, “Biz altı köy bir okuluz. Bundan dört yıl önce Kızlkoltuk köyünde başlattığımız bu organizasyonlar halkımızın da desteği ile her yıl biraz daha büyüyerek devam ediyor. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz ve Ramazan münasebetiyle İftar yemeği olarak organize ettiğimiz bu programları halkımız çok sevdi. Biz Sofular İlkokulu ve Ortaokulu olarak bu birlik ve beraberlik günlerini devam ettirmeyi kendimize misyon edindik. Herkes elinden geldiğince bu iftar yemeğine destek oldu. Organizasyonda bizlerden desteğini esirgemeyen halkımıza ve Karakür, Kızılkoltuk, Öreğ , Yapak ve Sofular Köyü muhtarlarına teşekkür ederim” dedi.

        Programın sonunda Okul Müdürü Ali İhsan Poslu, tüm katılımcılara ve köy halkına teşekkür etti ve günün anısına köyler adına köy muhtarlarına hediye takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa