Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Liseler Arası Kur’anı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nın Kütahya il finali yapıldı.

        Kız öğrenciler ve erkek öğrenciler kategorilerinde düzenlenen Kur’anı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması kızlar kategorisinde Merkez Şehit Türkan Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hatice Baltak birinci, Domaniç Şehit Ömer Halisdemir Anadolu Lisesi öğrencisi Buse Şanlı ikinci, Gediz Şehit Hüseyin Gürlekli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Berna Kıvrak üçüncü oldu.

        Erkek öğrenciler kategorisinde ise Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi öğrencisi Ahmet Mücahit Yıldız birinci, Tavşanlı 15 Temmuz Şehitler Fen Lisesi öğrencisi İbrahim ağlan ikinci, Gediz Fen Lisesi öğrencisi İsmail Enes Tuna üçüncü oldu.

        Öğrencilerin Kur’anı Kerim’e olan ilgisinden mutluluk duyduğunu belirten Vali Ahmet Hamdi Nayir, “İmam hatip okulları dışındaki ortaokullarımız ve liselerimizin de Kur’anı Kerim’e olan ilgisi bizleri sevindiriyor. Kur’an bizim baş tacımız, en büyük başvuru kitabımız. Dolayısıyla yalnızca imam hatip okullarımızın değil, bütün insanlığın ve Müslümanların sahip çıkması gereken bir kitap” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa