Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Aslanapa ilçesinde, 46 yaş grubu Kur’an kursunda okuyan öğrencilerin yıl sonu etkinlikleri büyük beğeni topladı.

        Aslanapa Anaokulu'nda düzenlenen Programa İlçe Kaymakamı Yunus Emre Şahin, Küthaya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar , Aslanapa Müftüsü İsmail Kutlu, daire amirleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Öğrenciler yıl sonu etkinliğinde sahneledikleri şiir ve tiyatro gösterileriyle büyük alkış aldı.

        Küthaya İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, yaptığı açıklamada, ''Bizler bu Kur'an kurslarımızı çok önemsiyoruz. Bu yavrularımız her geçen gün sayıları artan bu Kur'an kurslarımızda pek çok şeyi öğrendiler. Öncelikle Kur'anı Kerimi, harfleri, dini bilgileri öğrendiler. Yavrularımız bunların yanı sıra başka güzellikler de öğrendiler. Ahlaki erdemleri, anne babaya, bütün kainata karşı sevgi ve merhameti öğrendiler. Yavrularımız burada elif bayı öğrendikleri gibi Allah'a ibadet etmenin güzelliklerini öğrendiler. Amacımız, Kur'anı Kerim öğrenmek isteyen herkese ulaşmak'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa