Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Eskigediz Beldesi'nin binlerce yıllık tarihi mekanlarına Türkiye'nin çeşitli illerinde ziyaretler devam ediyor.

        İstanbul Avcılar Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Yunus Yıldırım ve İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımı, Eskigediz Beldesi'nin tarihi mekanlarını ziyaret etti.

        İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımı üyeleri Eskigediz Beldesi'nde Tarihi camiler, Eskigediz evleri, Su kemeri, Kent Müzesi ve Kent Müzesi satış reyonuna ziyaret ettiler.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şimşek, “İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımı'nın yapmış oldukları nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Spora ve sporcuya verdiğimiz desteklerimiz bundan sonrada tüm hızıyla devam edecektir. Sizleri Eskigediz’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyor, takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

        Gerçekleşen Ziyarete, İstanbul Avcılar Spor Kulübü Olgunlar Takımı yöneticileri ve oyuncuları, Burdur Asfk Başkanı Nuri Yıldırım, Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü yöneticileri, AK Parti Eskigediz Belde Başkanı İbrahim Aktan, Belediye Meclis Üyeleri ve Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammet Keskin katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa