Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP Genel Başkanlığı için adaylığını açıklayan Grup Başkanı Özgür Özel, "Türkiye'nin en çok okuyan, en çok dinleyen, en çok tartışan, ikna olursa ikna edebilen bir örgütüne, çok güçlü ve çok nitelikli bir örgütüne sahibiz." dedi.

        CHP Kütahya İl Başkanlığı önünde toplanan partililere hitap eden Özel, Kütahya'nın Cumhuriyet için sembol şehirlerden olduğunu söyledi.

        Seçim kaybetmeyi kabullenemediklerini belirten Özel, "Değerli partililerimiz elbette 14 ve 28 Mayıs'ta geçirdiğimiz seçimlerden sonra omzumuz bir düştü, moralimiz bozuldu, üzüldük. Çünkü biliyorduk ki Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimlerinden biriydi. Biz istiyorduk ki Cumhuriyet'e, Cumhuriyet'in kurucu kadrolarına, kurucu babalarına, kuruluş değerlerine husumet duyanların değil, onlara minnet duyanların iktidarı olsun. Cumhuriyet'in 100'üncü yılında buna inandık, bunun için hep birlikte çalıştık. Var gücümüzle çalıştık. Ancak bu seçimle birlikte sarsıldık, üzüldük, yıkıldık. Kadın Kollarımız haftalarca kendine gelemedi, uyku uyuyamadılar. Üzüntüsünden, baş ağrısından tülbentleri sirkeli sulara basıp başlarına sardılar." diye konuştu.

        Özel, CHP'nin tepeden tırnağa bütün yönetim anlayışını yeni baştan konuşmak, tartışmak, yeni bir siyasetle başlamak ve sıçrama yapmak zorunda olduğunu vurguladı.

        Başkalarının dayattığı siyaseti reddettiğini dile getiren Özel, "Türkiye'nin en çok okuyan, en çok dinleyen, en çok tartışan, ikna olursa ikna edebilen bir örgütüne, çok güçlü ve çok nitelikli bir örgütüne sahibiz ama yukarıdan alınan, sağcı danışmanlarla alınan ve kendi kimliğiyle değil de bir başkalarına kendini göstermek için alınan kararların tartışılmadan uygulanacağı bir örgüt yerine, tartışmanın ilçede başladığı, mahallede yapıldığı, ilçeye taşındığı, ilde olgunlaştığı ve Parti Meclisine taşınarak gerçek tabandan gelen taleplerle gerçek siyasetin, örgüt tarafından önerilen siyasetin, benimsenen siyasetin yapıldığı ve Tayyip Erdoğan'ın bize dayattığı siyaseti reddeden bir anlayışa geçmemiz lazım." ifadelerini kullandı.

        Özgür Özel, konuşmasının sonunda, değişim için Kütahya'daki partililerden kendisine destek vermelerini istedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa