Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 'Tecavüz etmesinler, hepatit B'yim'

        İZMİR'in Bornova İlçesi'ndeki ilköğretim okulu öğrencilerini bisküvi, çikolata ve içeceklerle kandırıp inşaatlarda ve apartman boşluklarında taciz eden bir fabrikada güvenlik görevlisi 27 yaşındaki O.T., öğrencilerle konuşurken yakalandı. Adliyeye sevk edilen O.T., gazetecilere “Cezaevinde bana tecavüz etmesinler, Hepatit B hastasıyım” dedi. Bu arada O.T.'nin ikisi kız 4 öğrenci tarafından da teşhis edildiği belirtildi.

        Pınarbaşı semtindeki ilköğretim okullarında bir süredir kimliği belirsiz bir kişinin öğrencilere tacizde bulunduğu şikayetlerinin artmsı üzerine Gasp Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. Tacize maruz kalan ikisi kız 4 öğrencinin psikolog gözetiminde alınan ifadelerinde tacizcinin eşkali belirlendi.

        OKUL ÖNÜNDE BEKLERKEN YAKALANDI

        Okul çıkışında yanına yaklaştığı öğrencilere bisküvi, çikolata ve içecek vererek kandırdığı belirlenen zanlının, Doğanlar semtindeki bir ilköğretim okulu önünde beklediği istihbaratı üzerine operasyon düzenlendi. Ekipler, fabrikada güvenlik görevlisi olan O.T.'yi öğrencilerle konuşurken yakaladı.

        Gözaltına alınarak Gasp Büro Amirliği'ne götürülen ve sabıkasının bulunmadığı anlaşılan O.T., suçunu itiraf etti. İfadesinde psikolojik sorunlarının bulunduğunu söyleyen O.T., birkaç gün izledikten sonra yanına yaklaştığı öğrencilere bisküvi, çikolota vererek güvenini kazandığı ardından da götürdüğü inşaat alanlarında ya da apartman boşluklarında öperek, koklayarak tacizde bulunduğu tespit edildi.

        İkisi kız 4 öğrenci tarafından teşhis edilen O.T.'nin başka öğrencilere de taciz ya da tecavüz ettiği ihtimali üzerinde duran polisin, araştırmasının devam ettiği bildirildi.

        HEPATİT B KALKANI

        Yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen O.T., görüntü almaya çalışan basın mensuplarına Hepatit B hastalığı bulunduğunu söyledi. Hastalığıyla ilgili sorular üzerine cezaevinde işkence ve tecavüz edileceği ihtimaline karşı önlem almaya çalıştığı belirlenen O.T., “Cezaevinde bana tecavüz etmesinler, Hepatit B hastasıyım” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa