Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Çocuk tacizcisi okul önünde yakalandı

        Pınarbaşı'ndaki bir ilköğretim okulu öğrencisinin ailesi, polise başvurarak çocuklarının cinsel tacize uğradığını bildirdi. Aile, okul çıkışında çocuğun yanına gelen ve bisküvi, çikolata, kola gibi ikramlarda bulunarak diyalog kuran kişinin, çocuğu ıssız bir yere götürdüğünü, ardından da tacizde bulunduğunu öğrendiklerini öne sürdü.

        Zanlının eşkalini belirlemeye çalışan Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri, aynı okulun 3 öğrencisinin daha, aynı kişinin cinsel tacizine uğradığını belirledi.

        Operasyon başlatan polis, semtteki ilköğretim okulları çevresinde önlem aldı. Ekipler, okul dağılımı sırasında bir ilköğretim okulu önüne gelen ve eşkale uyan O.T'yi (27) yakaladı.

        Tacize uğradığı öne sürülen 4 çocuk tarafından teşhis edilmesi üzerine O.T, gözaltına alındı. Bir fabrikada gece güvenlik görevlisi olarak çalıştığı bildirilen O.T'nin, sorgusunda, suçu kabul ettiği, kendisinin psikolojik rahatsızlığının bulunduğunu ve bu nedenle taciz olaylarını gerçekleştirdiğini anlattığı öğrenildi.

        İşlemlerinin ardından “Küçük yaştaki çocuklara cinsel taciz” suçlamasıyla İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen O.T, gazetecilerin soruları üzerine, hasta olduğunu iddia etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa