Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Müftünün şoförü cinnet geçirdi: 3 ölü

        Konya'nın Ilgın Müftüsü Sebahattin Kesti'nin makam şoförü 41 yaşındaki Mustafa Öz, dini nikahla yaşadığı 31 yaşındaki Emine Yavuz ile Yavuz'un annesi 47 yaşındaki Hülya Abacı'yı tabancayla öldürdükten sonra, aynı silahla intihar etti.

        Olay, dün saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Ilgın Müftülüğü'nde makam şoförlüğü yapan ve ilçede oturan resmi nikahlı eşinden bir yıldır ayrı yaşayan Mustafa Öz, dün izin alarak dini nikahla yaşadığı Emine Yavuz'un Konya'daki evine geldi. İki yıldır ilişkide olduğu ve bir yıldır da dini nikahla yaşadığı Emine Yavuz ve birlikte kaldığı annesi Hülya Abacı ile konuşmaya başladı.

        Çocuğu bulunmayan Mustafa Öz, ilk eşinden iki çocuğu olan Emine Yavuz'la, Ilgın'daki evine son zamanlarda daha az geldiğini söyleyerek tartışmaya başladı.

        Tartışmaya kızının sık sık Ilgın'a gitmesine karşı çıktığı ileri sürülen Hülya Abacı da katılınca olay büyüdü. Belinden çıkardığı tabancayı peşpeşe ateşleyerek, hem dini nikahla birlikte yaşadığı Emine Yavuz'u hem de onun annesi Hülya Abacı'yı öldüren Mustafa Öz, ardından namluyu başına dayayıp tetiği çekerek intihar etti.

        Silah sesini duyan komşuların haber vermesi üzerine gelen polis evde 3 cesetle karşılaştı. Savcının incelemesinin arndından cesetler Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

        Yakınları, Mustafa Öz'ün dini nikahla yaşadığı Emine Yavuz'un, Ilgın'a daha sık gelmesini istediği bu nedenle tartıştıklarını söyledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa