Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya ‘Çok erkekle beraber olmak istiyorum' GALERİ

        Anne Hathaway ve Nicole Kidman’ın çıplaklıkla ilgili açıklamalarından sonra şimdi de Hollywood’un genç yıldızı Lindsay Lohan özel hayatıyla ilgili söylediği şok sözlerle gündeme oturdu.

        ‘News of the World’ gazetesine konuşan güzel yıldız zayıf kalabilmek için yemek yemediğini ve bu nedenle hasta olduğunu söyledi. Lohan sözlerine şöyle devam etti: ‘Çok zayıf olmak sağlığa zarar veriyormuş, bilmiyordum. Bir gün biri bana ‘iyi misin?’ diye sordu. Ona avazım çıktığı kadar bağırdım. Normal davranmadığımı biliyordum ama kendime bunu itiraf edemiyordum. Hayalet gibi görünmeye başlamıştım ve sonunda hastaneye yattım’.

        ‘Seks kötüyse ilişki biter’

        Röportajında seksle ilgili düşüncelerini büyük bir açıklıkla dile getiren Lohan henüz genç ve güzelken olabildiğince çok erkekle beraber olmak istediğini söyledi. Çekici yıldız sözlerine şöyle devam etti: ‘Sex and the City’ dizisi hayatımı değiştirdi. Oradaki kadınlar bir çok erkekle beraber oluyor. Tıpkı benim gibi. Benim de hayatımda tek bir kişi olmuyor. Özellikle benim yaşımdakiler birçok insanı denemek ister. Düzenli bir ilişkiye ihtiyacım olduğunu söyleyemeyeceğim. Bu anlamda kendimi Angelina Jolie’ye benzetiyorum. Seks kötüyse ilişki biter bence. Henüz en ateşli öpücüğü tatmadığımı düşünüyorum’.

        MİLLİYET

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa