Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Cüppeli'nin izah edemediği villa rakamı

        Hakkındaki iddiaları yanıtlamak için önceki gün iftardan sonra Show TV’ye çıkan ve kadın sunucu Defne Samyeli’yle görüşmeyi reddedip erkek muhabire konuşan Cüppeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut Ünlü canlı yayında Acarkent’teki villasını 350-400 bin dolara aldığını açıkladı.

        Oysa Cüppeli Ahmet Hoca, Hürriyet’in haberinden önce resmi internet sitesinde yayınlanan vaazında, villayı 125 bin dolara aldığını anlatmıştı.

        VAAZINDA NE DEDİ

        Buranın alınması için Florya’daki 350 metrekarelik dubleks daire satılmıştır. Oralar çok ucuz, 3 sene evvel, 125 bin dolara. Acarkent’teki mülklerden tripleks villaların 125 bin dolar, 1000 metre arsaya 850 metre kapalı alan inşaatı bitmiş yerin 250 bin dolar olduğu, en pahalılarının 350-400 bin dolar olduğu gazete reklamlarında mevcut.

        CANLI YAYINDA NE DEDİ

        Çocukların annesinin üzerine Florya’da bir daire vardı. İkitelli’de 2 daire, Çavuşpaşa’da yerler satıldı. Bunların parasıyla 350-400 bin dolar gibi bir paraya alındı villa.

        YENİ ŞAFAK’A FARKLI

        Yeni Şafak’ta dünkü Para da villa da karımın başlıklı haberde ise Ünlü, ’Villa eşimin. 400 bin dolara aldık, 35 milyarlık havuzu ve 90 milyarlık tadilatı da kayınpederim yaptırdı’ dedi.

        Anadolu’da Vakit kızları karıştırdı

        ANADOLU’da Vakit Gazetesi dünkü sayısında, Hürriyet’te yayınlanan deniz fotoğrafında Cüppeli Ahmet Hoca ile birlikte yüzerken görülen yüzü karartılmış mayolu kızın, açıklamaları yapan eski müridin 11 yaşındaki kızı olduğunu iddia etti. Bir babanın kendi kızını bile istismar etmesi hayretle karşılandı dedi. Ve kızın tam boy fotoğrafını ilk sayfadan okurlarına yüzü açık bir şekilde sundu. Halbuki yayınladıkları fotoğraftaki kız, Cüppeli Ahmet Hoca’nın kendi kızından başkası değildi.

        Bantta İBDA-C şifreleri

        Küçük cüppeli

        Fatih Çarşamba’da 3 yaşından sonra babasıyla birlikte İsmailağa Camii’ne giden Cüppeli Ahmet Hoca, çocukluğunda annesinin namazlığını alıp sarık gibi başına sarar öyle namaz kılarmış.

        Aslı SÖZBİLİR / HÜRRİYET

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa