Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet

İngiltere'de Mayıs ayında dünya evine girecek olan Prens Harry ile Meghan Markle'ın düğünü ile ilgili spekülasyonlar devam ediyor.

Son olarak Daily Mail gazetesi, çiftin eski ABD Başkanı Barack Obama'yı düğüne davet etmeyeceklerini yazdı. Obama'nın davet edilmemesinin nedeni ise Donald Trump.

Prens Harry ve nişanlısı Markle'ın Obama'yı bir arkadaş olarak gördükleri ancak Obama'nın davet edilip, Trump'ın edilmemesinin diplomatik bir krize neden olabileceği endişesiyle Obama'nın düğüne davet edilmeyeceği belirtildi.

Kraliyet ailesine yakın kaynaklar, Trump'ın düğüne davet edilip edilmeyeceği şeklindeki soruya, "Düğün sadece arkadaşlar ve aile için olacak" şeklinde yanıt verdi.

Prens Harry geçtiğimiz günlerde, Radyo 4'te yaptığı programda Barack Obama'yı konuk etmişti. Prens Harry'e, Obama'nın düğüne davet edilip edilmeyeceği sorulduğunda, "Bunu bilmiyorum. Henüz bir davetli listesi oluşturmadık. Sürprizi berbat etmek istemem" ifadelerini kullanmıştı.

Çiftin ABD Başkanı Donald Trump'la olan ilişkilerinin düzeyi bilinmese de, gelin adayı oyuncu Meghan Markle, ABD Başkanlık seçimleriyle ilgili bir televizyon programında, Donald Trump'ın "kadınlara saygı duymadığını" ve başkan seçilmesi durumunda ülkeden gitmeye hazır olduğunu söylemişti.

Kraliyet düğünü 19 Mayıs'ta Windsor Kalesi'ndeki St George's Şapeli'nde yapılacak.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ