Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Beyşehir ilçesinde ailesiyle katıldığı sünnet düğününde çıkan kavgaya müdahale etmek isteyen polis memuru, bıçaklanarak yaralandı. Polisi bıçaklayan zanlı gözaltına alındı.

        Edinilen bilgiye göre, Beyşehir'deki bir düğün salonunda gerçekleştirilen bir sünnet düğününe ailesiyle katılan Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru İ.A., küfürleşme meselesi yüzünden çıktığı öne sürülen kavgayı görünce müdahale edip tarafları ayırmak istedi. Bu sırada polis memuru İ.A., kavga eden şahıslardan S.T. tarafından kalbinin altından bıçaklandı. Yaralanan polis memuru, kaldırıldığı Beyşehir Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli S.T.’yi gözaltına aldı.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa