Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte çalışmalarını gece gündüz aralıksız sürdüren ekiplerin Tekstil Pazarı'nda gece gerçekleştirilen asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

        Selçuklu'da fiziki belediyecilik çalışmaları ilçeye değer katmaya devam ediyor. Şehircilik açısından Türkiye'nin en önemli metropol ilçeleri arasında yer alan Selçuklu'da yürütülen altyapı ve asfalt çalışmaları ilçenin yaşam kalitesini arttırıyor. Selçuklu'nun merkez ve civar mahallerinde sürdürülen çalışmalarda 34 ekip görev yapıyor. İlçede 38 mahallede 3 adet asfalt finişeri ile gece gündüz çalışmaları sürdüren Selçuklu Belediyesi, ilk etapta 133 bin m sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

        Selçuklu'da yaşam kalitesinin her geçen gün arttırılması için fiziki belediyecilik çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Halkımızla ve muhtarlarımızla yapılan istişareler neticesinde Selçuklu'ya bağlı 72 mahallenin tamamında farklı bir çalışma programı hazırladık. Geçen ay başladığımız altyapı ve asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz için modern fiziki altyapıyı oluşturmak ve onların yaşam kalitesine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımıza sezon boyunca devam edeceğiz" dedi.

        Asfalt şantiyesinin, 57 bin m alan üzerinde Avrupa standartlarında hizmet verdiğini ifade eden Başkan Pekyatırmacı, 240 ton/saat üretim kapasitesi ile geri dönüşüm asfalt üretimi özelliğine sahip yeni nesil asfalt plentinde laboratuar ortamında testlerin yapıldığını, tesiste üretilen altyapı mamullerinde kaliteye büyük önem verdiklerini belirtti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa