Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir’in av tüfeği üretimi ile ünlü mahallesi olan Huğlu’ya ilçe belediyesi olarak bir kültür merkezi kazandıracaklarını söyledi.

        Özaltun, ziyaret ettiği Huğlu Mahallesinde yaptığı açıklamada, Beyşehir ilçe merkezine inşa ettikleri, 1071 kapasiteli konferans salonu olan Kültür ve Yaşam Merkezi’ni hatırlattı. Beyşehir’deki kültür merkezinin bir küçüğünü Huğlu Mahallesine kazandırmak istediklerini belirten Özaltun, “Buradaki kooperatifimizin ve diğer derneklerimizin kullanabilecekleri bünyesinde 150200 kişi kapasiteli bir konferans salonu bulunan bir kültür merkezini inşallah Huğlu mahallelerimize de inşa edeceğiz” dedi.

        Huğlu’da kültür merkezini inşa edecekleri yer arayışı içerisinde olduklarını, bu konuda bir anket çalışması yaptıklarını da aktaran Özaltun, sonrasında yerleşim merkezinde yapının inşa edilebileceği iki farklı alan belirlediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa