Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslarında (KOMEK) yaz dönemi Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimleri verileceği için yetişkin eğitimlerinin verileceği kurs merkezlerinde kayıtlar başlıyor.

        Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi: “KOMEK’in Alaaddin, Araplar, Ali Gav, Akşemsettin, Beyhekim, Hocacihan, Karakulak ve Sancak kurs merkezlerinde yapılacak yetişkin eğitimleri için 29 Mayıs’ta başlayacak başvurular 8 Haziran’a kadar www.konya.bel.tr ile www.komek.org.tr adresi üzerinden alınacak. Kurslar, Ramazan Bayramı sonrası 23 Haziran Cumartesi günü başlayacak. Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları tarafından Konya merkez ve ilçelerde 7 16 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları da 1 13 Haziran tarihleri arasında alınacak.”

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa