Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Konya Milletvekili Adayı Zerrin Özel, 24 Haziran seçim çalışması kapsamında alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşlara karanfil vererek destek istedi.

        Merkez Selçuklu ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde vatandaşlar ile esnafı ziyaret eden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Zerrin Özel, seçim çalışmalarına başladıkları andan itibaren olumlu tepkilerle karşılaştıklarını söyledi. Vatandaşlara karanfil vererek destek isteyen Özel, "Seçim çalışmalarına gerçekten bütün ekip tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. İnşallah Ramazan’ın bereketi üzerimize olsun. Hakikaten halktan aldığımız tepki gayet iyi şu ana kadar. Çünkü AK Parti’nin yaptığı, belediyenin yaptığı bütün icraatlar vatandaşımızın yüzünü güldürüyor. Dolayısıyla seçim çalışmasına çıktığımız zaman bu olumlu tepkiyi de seçim içerisinde alıyorsunuz. Bu Türkiye için önemli bir seçim, vatandaşlarımızın desteğini istiyoruz. Başkanlık seçimine giriyoruz. İnşallah Türkiye 2015 Haziran ayında yaşadığı handikabı bir daha yaşamaz. Vatandaşların bu konuda sağduyulu olduğunu düşünüyorum. Bize destek vermelerini tekrar rica ediyorum ve bu zaman kadar yanımızda olup bize destek veren herkese minnetimi ve teşekkürümü sunuyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa