Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Beyşehir ilçesinde, av tüfeği üretiminin gözde adreslerinden Huğlu Mahallesine trapskeet atış poligonu yapılacak.

        Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Huğlu Mahallesi’ne kazandırılacak olan atış poligonu için ihale tarihinin belli olduğunu bildirdi.

        Poligonun yapımı için 5 Haziran 2018 tarihinde ihaleye çıkılacağını belirten Özaltun, “Tamamlanmasıyla birlikte bölgemizin sportif faaliyetlerinin daha gelişmesine ve turizmine de önemli katkılar sağlayacak ve bölgede daha geniş kapsamlı tırap ve skeet atış müsabaka ve yarışları yapılmasına imkan sağlayacak olan poligonun Huğlumuza kazandırılmasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığımız başta olmak üzere Konya milletvekillerimize ve emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. İlçemize şimdiden hayırlı olsun” dedi.

        Özaltun, ihale sürecinin tamamlanmasının ardından yer teslimi ile birlikte işi üstlenen firmanın atış poligonu inşaatına başlayarak şartname uyarınca 120 takvim günü içerisinde bitirmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa