Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meram Belediyesi Meram Gelişim Akademisi bünyesinde hayata geçirilen MEGA Yazılım Akademisi başvuruları başladı.

        Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, yaptığı yazılı açıklamada, hayata geçirdikleri projeyle yazılım öğrenmek isteyenlere fırsat sunduklarını belirtti.

        Yazılım sektörüne adım atmak, kendini geliştirerek sektörde çalışmak isteyenleri akademiye kayıt yaptırmaya davet eden Kavuş, "Yazılım Akademimiz, ilgili gençlerimizin kendi uygulamalarını ve projelerini oluşturmalarına olanak tanıyacak. Fikirlerini gerçeğe dönüştürme şansı sunacak. Hızla değişen yazılım dünyasını öğretecek bu akademi, gençlerimizde sürekli öğrenme isteğini de teşvik ederek hayatlarında başarıyı yakalamalarına da destek olacaktır." ifadelerini kullandı.

        Kavuş, kayıtların megayazilimakademisi.com adresi üzerinden gerçekleştirileceğini, son başvuru tarihinin 3 Kasım olduğunu bildirdi.

        Ücretsiz olarak verilecek eğitimler çevrimiçi gerçekleştirilecek, bazı proje çalışmaları ve etkinlikler ise yüz yüze yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa