Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yerel seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.

        Bayındır, Karaburun Plajı'nda düzenlenen programda, belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi, yapmak istediği proje ve hizmetleri anlattı.

        Yerel seçimlerde yeniden belediye başkanlığına aday olacağını belirten Bayındır, şöyle konuştu:

        "Yeni dönemde de belediye başkanı olarak memleketime bir kez daha hizmet etmek istiyorum. Ancak bu kez bağımsız aday olmayacağım. Ben Beyşehir'e hizmet etmeye talibim. Amacım, kafamdaki şehri inşa etmek. Beyşehir halkıma söz verdim, 15 Kasıma kadar bağımsız kalacağımı ilan ettim ve sözümü tuttum. Sonra yol haritamızı yine halkımla beraber belirleyeceğim. 40 yıldır siyasetin içindeyim. Bu süreçte çok güzel şeyler biriktirdik. Gönüller kazandık. Beyşehir'de sanayinin önünü açan Ali Akkanat ile büyük istihdam alanları oluşturduk. Eğitim noktasında üniversite kazandırdık. Kaderde 2024'te görev varsa yeni yatırımlarla yola devam edeceğiz. Bağımsız olarak değil, halkımızın istediği partinin çatısı altında aday olacağım. Biz hayal kurmadan, ayaklarımızı yere sağlam basarak hizmet etmeye devam edeceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Konya İlçeleri
        Tüm Konya Haberleri
         Konya

        Konya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa