Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından iki şehir arasına konulan hat ile vatandaşlara hizmet verecek olan otobüs seferleri 2 Temmuz’da başlıyor.

        Kocaeli ve Sakarya arasında seyahat eden vatandaşlar için müjde olan otobüs seferleri Kocaeli İzmit Otogar ile Sakarya Korucuk Bölgesi (Karaman Yeni Kent Hastanesi) arasında gerçekleşecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri yeşil ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsleri mor renkte, saat başlarında karşılıklı olarak sefer yapacak. Otobüsler İzmit Otogar’dan sabah 07.30 ve 08.30 saatleri dışında, gün boyunca saat başlarında kalkacak.

        Otobüsler Sakarya Korucuk Bölgesi’nden (Karaman Yeni Kent Hastanesi) gün boyunca saat başlarında kalkış yapacak. Sakarya’dan sabah saat 06.00’da başlayan seferler akşam saat 19.00’da son bulacak. Kocaeli’nde ise saat 07.30’da başlayan seferler, akşam saat 21.00’deki son otobüs seferiyle sona erecek. Otobüs sefer saatleri hafta sonu günleri de dâhil olmak üzere, her gün aynı şekilde devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa