Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derince Fatih Sultan Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, GezGör programının “Doğa Kocaeli Turu” ile Kocaeli’nin doğal güzelliklerini görme imkanı buldular.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın kentin tanıtımında büyük katkısı olan GezGör Kocaeli Projesi, büyük ilgi görüyor. Kentin tarihi ve kültürel dokusunun tanıtıldığı proje ile vatandaşlar, bir günde pek çok tarihi mekânı gezme ve tanıma fırsatı buluyorlar. “Gez Gör ile Geziyorum Şehrimi Tanıyorum” projesi kapsamında yapılan Kocaeli gezilerini 8 tur güzergahında gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Derince Harmantarla Fatih Sultan Mahallesi sakinlerinden oluşan 70 kişilik grup, GezGör ile “Doğa Kocaeli” turu yaptı.

        Gez Gör programıyla İzmit’in tarihi, kültürel ve doğal mekânlarını geziliyor. Doğa Kocaeli Turu ile Derince Harmantarla Fatih Sultan Mahallesi sakinlerinden oluşan 70 kişilik grup, araçlarla mahallelerinden alındı. İlk olarak Kullar Fidanlığı’nı gezen vatandaşlar, daha sonra Seka Kamp alanına götürüldü. Burada bir süre vakit geçirdikten sonra dinlenme ve yemek molası verildi. Yemek ikramının ardından Doğal Yaşam Parkı’na gidildi. Burada rehberler eşliğinde hayvanat bahçesini gezen vatandaşlar, onlarca çeşit hayvan türünü görme fırsatı buldu. Grup daha sonra araçlarla mahallelerine bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa