Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde bulunan çöp konteynerlerini yıkayarak olası koku oluşmasının önüne geçiyor.

        İzmit’te havaların ısınmasıyla birlikte çöp konteynerlerinin yıkanma çalışmalarına hız verildi. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, günde ortalama 50 adet yer altı ve yer üstü konteynerini yıkanarak dezenfekte ediyor. İlçenin dört bir yanındaki 8 binden fazla çöp konteynerinin bulunduğunu söyleyen yetkililer, “Havaların ısınmasıyla birlikte konteynerlerden kaynaklı koku ve mikrop üremesinin önüne geçebilmek için yıkama ve ilaçlama çalışmasına ağırlık verdik. Yer altı konteynırları ekiplerimizce, normal konteynırlar da özel araçla yıkanarak dezenfekte ediliyor” dediler.

        İlgililer, vatandaşlardan çöplerini ağzı bağlı poşet içinde konteynırlara atmalarını, çöpler konteyner dışına bırakmamalarını da istediler

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa