Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halk Kütüphanesi farklı türlerdeki binlerce kitabıyla vatandaşlara geniş bir yelpazede okuma fırsatı sunuyor. Süreli yayınlardan romanlara ve ansiklopedilere kadar pek çok kitap Bilim Merkezi Halk Kütüphanesi raflarında okuyucularla buluşuyor.

        16 bin kitaba sahip Halk Kütüphanesi yaz aylarında da okumayı sevenlerin mekanı oluyor. Özellikle çocukların sıkça gittikleri Halk Kütüphanesi sesiz bir ortamda ders çalışmaya da imkan veriyor. Kütüphane pazartesi günleri hariç haftanın 6 günü 09.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet veriyor.

        Halk Kütüphanesi’nde her ay faklı konu ve konuklarıyla söyleşiler gerçekleştiriliyor. Halk Kütüphanesi’nin şu anda 6 bin 788 üyesi bulunuyor. Sisteme kayıtlı bin 710 kişi de ödünç kitap sisteminden faydalanıyor. Vatandaşların bilgiye ulaşmalarını sağlayan kütüphaneleri kent genelinde yaymak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Bilim Merkezi’nde bulunan Halk Kütüphanesi olmak üzere, 5 Akademi Lise ve 15 Bilgievinde bulunan kütüphaneler ile birçok konu başlığında 124 bin kitabı okuyucuların hizmetine sunuyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa