Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Şimdiye kadar 200’den fazla yeni park yapan İzmit Belediyesi’nce Gündoğdu Mahallesi’ne de yeni bir park yapımı için çalışma başlatıldı.

        Gündoğdu Mahallesi’ne yapılacak macera parkının çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu açıklandı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, Gündoğdu girişinde yaklaşık 2 dönümlük bir alan üzerine yapılacak olan macera parkının projesi tamamlandı ve yakında ihalesi yapılacak.

        Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılacak Molla Recep Sokak’taki macera park, heyecanı seven, keyifli vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi olacak. Park içerisinde trambolin, piramit, ip parkuru, atlama kulesi, süs havuzu, yürüyüş yerleri, kamelyalar, spor aletleri, banklar ve minikler için yeni nesil oyun grupları yer alacağı açığı kaydedildi. Yetkililer, Gündoğdu girişinde dekoratif aydınlatma çalışması yapılacağını da söylediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa