Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek’le birlikte seçim çalışmalarına katılarak vatandaşlara karanfil dağıttı.

        Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalarına devam ediyor. Seçim çalışmalarına AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Hakan Höbek’e eşlik ederek devam eden Başkan Karabacak, vatandaşların AK Parti’ye olan teveccühlerinin kendilerini memnun ettiğini ifade ederek, “inanıyoruz ki halkımız 16 yıldır her türlü engellemelere rağmen ülke insanımıza büyük hizmetler sunan AK kadrolara sandıklarda bir kez daha ‘Evet’ diyecektir” dedi.

        Vatandaşlara gezisi sırasında karanfil dağıtan Başkan Karabacak, “Seçim sürecinin başlamasıyla birlikte teşkilatımızın her kademesindeki partili kardeşlerimizle birlikte girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadık. Seçim gününe kadar da çalışmalarımız artarak devam edecek. Halkımızın Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti’ye olan inancı seçimler öncesi bizlere güç veriyor. Sandıklardan çıkacak sonuçların ülkemizi hedeflediğimiz güçlü yarınlara taşıyacak şekilde sonuçlanacağından şüphemiz yok. Halkımız güçlü lider, güçlü meclis için Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti’yle bir kez daha devam diyecektir. Şimdiden seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa