Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları Tepeköy, 28 Haziran mahallelerinde devam etti.

        İzmit Belediyesi tarafından Gündoğdu Mahallesi’nde asfalt, Tepeköy’de de beton yol, 28 Haziran Mahallesi’nde de kaldırım çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Gündoğdu Mahallesi Şehit Mustafa Türk Sokak ile Erel Sokak baştan sona asfaltla kaplandı. Yetkililer, Şehit Mustafa Türk Sokak ‘ta ilk etapta bin 100 ton malzeme kullanılarak zeminin sağlamlaştırıldığını daha sonra da 715 ton asfaltla yolun kullanışlı hale getirildiğini söylediler. Erel Sokak’taki çalışmada da bin 100 ton pmt ile 380 ton asfalt kullanıldığı belirtildi.

        Tepeköy Mahallesi Sepetçiyolu Sokak’taki beton yol çalışmasında da 100 metreküp hazır beton kullanıldı. Yaklaşık 660 metrekarelik beton yolun bölgede önemli bir eksikliği gidereceği kaydedildi. Belediye ekiplerince 28 Haziran Mahallesi Atalay Sokak’ta vatandaşların güvenliği için de yaklaşık 100 metre uzunluğunda kaldırım yapıldı. Bu çalışmada da 45 metreküp hazır beton kullanıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa