Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yapımı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Doğu Kışla Kapalı Pazar Alanı ve Otoparkı’nın tanıtım programına katıldı.

        Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli’nin İzmit ilçesi Mehmet Ali Paşa Mahallesi’nde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve yaklaşık 20 milyon TL’ye mal olan Doğu Kışla Pazar Alanı ve Otoparkı’nın tanıtım programına katıldı. İftar yemeği programı ile gerçekleştirilen tanıtım programına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra, ev sahibi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

        Kur’anı Kerim tilaveti ile başlayan törende ilk olarak konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kapalı pazar ve otoparkın bölgeye değer katacağını belirterek, “Artık Türk halkı kenarda köşede yaşamaya mahkum değil. Türkiye’nin önü açıldı. Atatürk’ün dediği gibi Çağdaş medeniyetin önüne geçeceğiz inşallah. Burası otoparkı ile sosyal yaşam alanı, bebek emzirme odaları ve otoparkı ile bir örnek. İnsanımızın daha kaliteli daha onurlu bir hayat yaşamasının işaretleri. Her şeyin en iyisine layıksınız. Bunun için çalışıyoruz” dedi.

        Daha sonra konuşan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, yaklaşık 20 milyon değerinde olan yatırımın istikrar sağladığını belirterek, yatırımın Kocaeli’ne değer kattığını söyledi. İstikrarla yapılan çalışmalar ile Türkiye’nin gelişimini sürdüreceğini ifade eden Işık, “Bu kadar kısa sürede böyle güzel bir yere burası yapıldı. Bütün çalışanlara teşekkür ediyoruz. Şu yatırım sadece 20 milyon lira. Türkiye istikrarı yakaladı. Allah’a şükür böyle güzel yerler yapıyoruz. Seçimler yaklaşıyor. Sizler görev düştüğünde ne yapmanız gerektiğini iyi biliyorsunuz. Bu pazar alanının İzmit halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

        Tanıtım etkinliği, konuşmaların ardından iftar yemeği ile son buldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa