Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Ambalaj Atığı Getirme ve Ayırma Tesisi’nde incelmelerde bulundu.

        Gebze Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde ülke genelinde başlatılan “Sıfır Atık” projesi kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar devam ederken Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Ambalaj Atığı Getirme ve Ayırma Tesisinde incelmelerde bulundu. Başkan Köşker’e tesisteki incelemeleri sırasında Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran eşlik etti.

        İnceleme gezisi sırasında konuşan Başkan köşker, “Geri dönüşüm hem çevre temizliği hem de ülkemiz ekonomisi açısından çok önemli. Ambalaj atıkları çevremizi kirletmekle kalmıyor dünyanın ömrünün kısalmasına sebep oluyor. Bu sebeple Gebze Belediyesi olarak geri dönüşüme büyük önem veriyoruz. Geri dönüşüm projemiz sayesinde sadece son bir yıl içerisinde 14 bin ton ambalaj atığı geri dönüşüme kazandırıldı ve bunun yanı sıra 2 bin ton iri hacimli diye tabir edilen atıkların bertaraf edilmesi sağlandı” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa