Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor bünyesindeki geleneksel okçular,Okçular Vakfı tarafından düzenlenen 6. Fetih Kupasından 2 madalya ile döndüler.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu Geleneksel Okçular Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Okçular Vakfı tarafından düzenlenen "6. Uluslararası Fetih Kupası” müsabakalarında ok gezledi. 50 ülkeden 500 sporcunun yarıştığı müsabakada, mavi beyazlı sporcular katıldıkları kategorilerden madalya ile dönmeyi başardılar.

        6. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk müsabakalarında sporcular geleneksel ve modern okçuluk olmak üzere 2 dal ve 19 kategoride dereceye girmek için boy gösterdiler. Okmeydanı'nda yapılan yarışmalarda “Geleneksel Yay Genç Erkekler” kategorisinde mücadele eden Ali Temel 50 metreden, Geleneksel Yay Karma Çocuklar kategorisinde mücadele eden Meryem Bengisu Kaytaz ise 25 metreden şampiyonluk için ok gezledi.

        İstanbul'un fethinin 565. yıl dönümü olan 29 Mayıs'taki final müsabakalarıyla sona eren organizasyonda mavi beyazlı sporculardan Ali Temel Geleneksel Yay Genç Erkekler kategorisinde gümüş madalya kazandı. Meryem Bengisu Kaytaz ise Geleneksel Yay Karma Çocuklar kategorisinde bronz madalya almaya hak kazandı. Dereceye giren sporculara ödülleri protokol tarafından verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa