Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, rahmet ve bereket ayı olan 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif ayında da hem gündüz hem gece hemşehrileriyle birlikte olmak için her akşam farklı bir mahalleyi ziyaret ediyor.

        Sarımeşe ve Şefkatiye Mahallesi’nde Teravih Namazı sonrasında hemşehrileriyle bir araya gelen Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, istek ve talepleri yerinde dinleyerek gereken talimatları ekiplere veriyor. 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif ayına kavuşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını belirten Başkan Üzülmez "Şükür ve bereket ayı Ramazanı Şerif ayına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan ayını idrak ediyoruz. Müslüman coğrafyasında akan kanların Ramazan ayında kökten son bulmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa