Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle gezileri sırasında evlerinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletiyor.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hem proje incelemeleri kapsamında gittiği mahallelerde hasta ve yaşlılara ayrı bir önem gösteriyor. Hastanelerde tedavileri tamamlanan ve evlerinde dinlenen hastaları tek tek ziyaret eden ve onlarla sohbet eden Başkan İsmail Baran, geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Başkan Baran bu kapsamda AK Parti İlçe yöneticileri ile birlikte; Yukarı Hereke Mahallesi’ndeki çalışmalar sırasında Yahya Ergön’ü evinde ziyaret etti.

        Hafta içinde de Milletvekili İlyas Şeker’in de katıldığı ziyaretler kapsamında; Körfez Belediye Meclis Üyesi Yusuf Baki’ye de geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerin ardından konuşan Başkan Baran, “Hasta vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hal hatırlarını sorduk. Ziyaretlerimizle onlara bir nebze de olsa moral verebildiysek bu bizim için en büyük mutluluk. Ramazanı Şerif hürmetine tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa