Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi tarafından 20172018 eğitim döneminde 3 bin 150 öğrenciye verdiği bursların son taksiti bayram öncesinde hesaplarına yatırıldı.

        Körfez Belediyesi’nin eğitime yönelik verdiği desteklerden birisi olan 3 bin 150 öğrenciye verilen eğitim katkı paylarının son taksitleri de öğrencilerin hesaplarına yatırıldı. Geçtiğimiz yıl 2 bin 870 öğrenciye verilen burslar bu 0172018 eğitim döneminde de 3 bin 150 kişiye yükseltilmiş ve Aralık ayından itibaren hesaplarına taksitler halinde yatırılmaya başlanılmıştı. Her ay düzenli bir şekilde burslarını alan öğrencilerin burslarının son taksidi de Ramazan Bayramı dolayısıyla Başkan İsmail Baran’ın talimatı ile yatırıldı. Öğrencilerin burslarının Ramazan Bayramı dolayısı ile erken yatırıldığını söyleyen Başkan İsmail Baran, “Öğrencilerimiz, bizlerin, bu ülkenin geleceği. Son taksitleri bayram dolayısıyla erken yatırdık. Bugün itibari ile hesaplarına yatırdık. Güle güle kullansınlar” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa