Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 5 kategoride düzenlenen başvuruları devam eden “4 Mevsim Kocaeli .9 Ulusal Fotoğraf Yarışması”nın seçici kurulu ilan edildi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “4 Mevsim Kocaeli 9. Ulusal Fotoğraf Yarışması” bu yıl da devam ediyor. Fotoğraf sanatı aracılığı ile 12 ilçesiyle birlikte Kocaeli’nin doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel öğelerini belgeleyerek kentin tanınmasını sağlamak, kente ait bir görsel bellek oluşturmak ve fotoğraf sanatına katkıda bulunulması hedefleniyor. Kocaelili olma bilincini vurgulamak amacıyla 9. kez düzenlenen 4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması’na 16 Kasım 2018 Cuma gününe kadar başvurular devam edecek. Yarışmanın seçici kurulu ise belirlenerek ilan edildi.

        Fotoğraf sanatıyla Kocaeli’nin bilinmeyen birçok köşesi, halkın gözünden çıkan fotoğraflarla yarışacak. 5 kategoride ve kayıtları dijital ortamda gerçekleştirilen 4 Mevsim Kocaeli Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren fotoğraflar 1719 Kasım tarihleri arasında seçici kurul tarafından belirlenecek. İlan edilen seçici kurulda ise Bülent Özgören, Haluk Çobanoğlu, İsa Terli, Merih Akoğul, Ömer Polat yer alıyor.

        Kocaeli Manzara ve Doğa, Kocaeli Panoramik, Kocaeli ve İnsan, Kocaeli ve Mekan ve Kocaeli Büyükşehir kategorilerinde başvuru yapacak yarışmacılar, her kategoriden en fazla 5 fotoğrafla yarışmaya katılabilecek. Drone ile çekilmiş fotoğrafların da kabul edileceği yarışmada fotoğrafların 300 dpi çözünürlükte ve 3 4.99 megabayt aralığında dosya büyüklüğüne sahip olma şartı bulunuyor.

        Kocaeli Manzara ve Doğa, Kocaeli Panoramik, Kocaeli ve İnsan, Kocaeli ve Mekan ve Kocaeli Büyükşehir kategorilerinde her bir kategori için birinciye 5 bin TL, ikinciye 3 bin TL, üçüncüye 2 bin TL para ödülü verilecek. 500 TL tutarında 2 mansiyon ödülü ve satın almaya değer bulunan fotoğraflar içinde 150 TL ödeme yapılacak. Ödül alan ve satın alınan fotoğraflar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arşivine alınacak ve şehrin tanıtımı amacıyla çalışmalarda eser sahibinin ismi belirtilerek kullanılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa