Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan yeni 27 yeni cenaze nakil aracı, gerçekleşen tanıtım töreniyle göreve başladı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, cenaze işlerinin daha hızlı ve güvenli yapılması amacıyla alınan 27 yeni cenaze nakil aracı, ana hizmet binası önünde gerçekleşen tanıtım programıyla göreve başladı. 23 tanesinin ilçe belediyelerine verileceği cenaze nakil araçları filosu yenilendi. Gerçekleşen törende Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ilçe belediyelerini temsilen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e araç anahtarını teslim etti. Program sonunda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu cenaze nakil aracını kullanarak kontrol etti.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda düzenlenen tanıtım programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter İlhan Bayram, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ilçe belediyelerini temsilen başkan yardımcıları, protokol ve vatandaşlar katıldı.

        Tanıtım programında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsan hayatı doğumla başlıyor. Biz de dünyaya gelen her yavrumuza hoş geldin ile başlıyoruz. Anne ve yavruya farklı farklı hediyeler gönderiyoruz. Tabi insan yaşıyor ve ilahi emir, her nefis ölümü tadacaktır. Tabi ki insanlarımızı uğurlarken de kaliteli bir hizmet sunmamız gerekiyor. Eskiden belediyelerin en eski en köhne araçları cenaze işleri için ayrılırdı. Şu gördüğünüz yeni sıfır araçları Türkiye’nin gelişmişliğinin fotoğrafıdır. Hayırlı olsun” dedi.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi envantere yeni alınan 27 yeni aracın hazırlıkları için hummalı çalışmalar gerçekleştirdi. Hazırlık çalışmaları çerçevesinde araçlara tepe lambası, uydu takip ve taşıt tanıma sistemleri takıldı. Yeni nesil motora sahip olan 27 yeni araçlarla, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, cenaze nakil araçları filosu yenilenmiş oldu. Araçların 4 adet cenaze taşıma kapasitesi ve 5 adet yolcu taşıma koltuğu bulunuyor. Araçlarda bulunan soğutma sistemiyle cenazelerin sorunsuz bir şekilde nakli gerçekleştirilebiliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan cenaze nakil araçlarının 23 tanesi ilçelere gönderiliyor. Bu kapsamda Darıca 2, Gölcük 3, Kandıra 2, Kartepe 2, Gebze 3, Körfez 2, Karamürsel 1 Adet, Dilovası 2, Başiskele 2, Derince 2 ve Çayırova 2 adet olmak toplamda 23 araç ilçe belediyelerine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa