Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi’nin orta okul 6 ve 7.sınıf öğrencilerine yönelik Bursa kültür gezileri kapsamında 5 bin öğrenci Bursa’yı ziyaret etti.

        Bursa kültür gezileri haftanın 5 günü devam etti. Yetkililer, 132 gün içinde 33 okuldan 5 bin 18 öğrencinin kültür gezilerine katılarak Bursa’nın tarihi ve turistik yerlerini görme imkanı bulduğunu söyledi. Gelecek eğitim öğretim sezonunda da yapılması planlanan geziler ile öğrenciler özel tasarlanmış otobüs ile okullarından rehber eşliğinde Cumalı Kızık Köyü, Tophane Parkı, Osmangazi, Orhangazi türbeleri, Saat Kulesi, Ulu Cami, Koza Han, Bursa Kent Tarihi Müzesi, Yeliş Cami, Yeşil Türbe gibi yerleri gezip gördü. Bursa kültür gezilerine katılan öğrenciler kendilerine böyle bir imkan sağlayan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa