Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bir dizi ziyaret, açılış ve program için ekibiyle birlikte Diyarbakır’ın Silvan ilçesine giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, tarihi Selahaddin Eyyubi Camii önünde kurulan kardeşlik sofrasında 2 bin Silvanlı ile birlikte iftar yaptı.

        İçişleri Bakanlığı tarafından Silvan Belediyesi’ne danışman olarak görevlendirilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Silvanlılarla ile bir araya geldi. Tarihi Selahaddin Eyyubi Camii önünde düzenlenen kardeşlik iftarına ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker eşi Ragibe Köşker’in yanı sıra Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve binlerce Silvanlı katıldı.

        Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Adem Çelik iftar öncesi gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Gebze Belediyesi ve Silvan Belediyesi olarak kurduğumuz bu kardeşlik soframıza geldiniz, katıldınız. Bizlerle beraber olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bu güzel programda bizlerle bir arada bulunan Gebze Belediyemize, bu gönül sofrasını, Halil İbrahim sofrasını bizlere açan, kıymetli Silvanlılarla buluşturan, paylaşan belediye başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Bu dostluk ve kardeşlik sofrasıdır. Rahmet ayı, mağfiret ayı olan ve sonunda cehennem azabından kurtulduğumuz bir ay olan bu mübarek Ramazanda, böyle güzel bir sofrada, Silvanlı hemşerilerimizle, ailelerimizle birlikte iftar açmak, bize büyük bir keyif veriyor. Ramazan ayınızı en kalbi duygularımla tebrik ederim” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa