Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü ile Kadınlar Kulübü tarafından başlanılan, KARMEK ve Kadın Spor Merkezi kursiyerlerine yönelik ev kazalarından korunma, çocuğunu koruma ve ilkyardım eğitimleri aralıksız devam ediyor.

        Kartepe Belediyesi Çevre Mühendisi, İşçi Sağlığı ve İşçi Güvenliği Uzmanı Gizem Duygu Coşan tarafından verilen eğitimler de hedef ilçe genelinde bütün kadınlara ulaşmak olarak belirlendi. Verilen eğitimlere 600 kadın katıldı.

        Uygulamalı eğitim veren İşçi Sağlığı ve İşçi Güvenliği Uzmanı Coşan, “Ev kazalarında en çok ilaçlar, boğulmalar, düşme ve çarpmalar, yanıklar, kimyasal yemek borusu yanıkları, yürüteç, vücutta yabancı cisim, kesici delici alet yaralanmaları ve merdiven kazaları görülmektedir. Ev kazaları ve trafik kazaları başta olmak üzere, hiçbir kaza görünmez değildir. Bilindiği üzere her kış soba zehirlenmeleri ve boğulmalardan yüzlerce kişinin öleceği önceden bilinmektedir. Önceden bilinen ve ihmaller sonucunda meydana gelen, benim başıma gelmez anlayışıyla yaşanan bu can kayıpları için kaza demek kesinlikle yanlıştır. Halbuki kaza geliyorum der! Özellikle evlerde oluşan kazalar, önceden düşünülüp öngörülerek önlem alınması halinde kesinlikle önlenebilecek olan kazalardır. Bunlara ev kazası demek yerine göz göre göre yaşanan olay demek daha doğru olur” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa