Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan Şirinevler Camii Kuran Kursunu ziyaret etti.

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, bir yandan mahlle ziyaretlerini sürdürürken bir yandan da çeşitli kurumları ve STK’ları da ziyaret ediyor. Başkan Doğan, bu kapsamda, Turan Güneş Caddesi üzerinde bulunan Şirinevler Camii Kuran Kursunu ziyaret etti. Camii Dernek Başkanı Yusuf Çetkin’in eşlik ettiği Başkan Doğan, ziyarette Kuran Kursundaki 46 yaş grubu çocuklar ve Kuran kursunda eğitim alan kadınlarla bir süre sohbet etti. Doğan ziyarette çocuklara oyuncaklar hediye etti.

        Ziyaret sırasında konuşan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, tüm kurumlarla olduğu gibi İzmit Müftülüğü ile de güzel bir işbirliği içerisinde olduklarını, birlikte güzel çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, “Göreve geldiğimizde şehrimizde 22 Kuran kursu vardı. Müftülüğümüz ile birlikte her mahallede bir Kuran Kursu hedefiyle yola çıktık. Şu anda bu sayı 10 kat arttı. Yeter ki siz Kuran kursu açacağız deyin, biz her türlü desteğe hazırız. Çünkü biz dinini, tarihini ve manevi değerlerini bilen ve bu değerlerle büyüyen bir nesil yetiştirmek istiyoruz. Çocuklarımıza, onların geleceğine hizmet bizim liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın emridir. Biz de bu emri yerine getirmek için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa