Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KOMEK tarafından açılan Mantar Yetiştiriciliği kursu, vatandaşların yoğun ilgisi ile derslere başladı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KOMEK), açtığı Mantar Yetiştiriciliği branşıyla istihdam alanında önemli bir hizmete imza attı. Daha önce açtığı branşlarla birçok insanın hayatını değiştiren ve meslek sahibi olmalarını sağlayan KOMEK, söz konusu yeni branşıyla, vatandaşların mantar yetiştirmeyi öğrenmesini sağlıyor. Kursta mantar yetiştirmeye öğrenecek olan vatandaşlar bu sayede ileride kendi işlerini kurarak iş sahibi olmanın mutluluğunu yaşayacak.

        Çok sayıda vatandaşın kayıt yaptırdığı Mantar Yetiştiriciliği kursunun dersleri, Yenikent Kurs Merkezi’nde devam ediyor. Alanında uzman usta öğreticinin gözetimindeki derslerde, kursiyerler mantar yetiştirmenin inceliklerini öğreniyor. Kursiyerlere derslerde, mantarı yetiştiriciliğinde sıcaklık, nem ve havalandırmanın en önemli ekolojik unsurlar arasında yer aldığı anlatılıyor. Bu çerçevede, mantar yetiştirilecek yerlerin uygun şekilde iklimlendirilmesinin önemine de sık sık vurgu yapılıyor. Kursiyerler aldıkları teorik bilgileri ayrıca, alanda tatbik etme olanağı buluyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa