Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 'mahalle iftarları' Esentepe ve Kuzey Mahallesi ile devam etti. Esentepe Stadı'nda kurulan sofralarda 3 bin kişi orucunu birlikte açtı.

        Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarları, devam ediyor.Yavuz Sultan Selim Mahallesi ile başlayan ve 10 ayrı noktada devam eden mahalle iftarlarının önceki gün adresi Esentepe Stadı oldu. Esentepe ve Kuzey Mahallesi sakinleri için stat içinde kurulan sofralarda 3 bin kişi birlikte orucunu açtı.

        İftar programına Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Milletvekili İlyas Şeker,

        Başkan Yardımcıları, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılan iftar ve edilen dualar sonrası Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran kısa bir konuşma yaptı. Başkan Baran, "Ramazan’ın bereketini aynı sofrada birlikte paylaşmak gerçekten güzel" dedi.

        Filistin de ve İslam dünyasında yaşanan olumsuzlukların yürekleri burktuğunu belirten Başkan Baran, "Bizler burada bir arada güzel bir tablo oluşturuyoruz. Fakat zulüm ve baskı içerisinde Ramazan ayını geçiren Müslüman kardeşlerimiz yüreklerimizi burkuyor. Filistin'de şehit edilen Müslüman kardeşlerimizi rahmetle anıyoruz. Bu zulüm elbet sona erecek" diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa