Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, beraberindeki heyetle birlikte Kandıra Cezaevi yerleşkesinde devam eden FETÖ davasını takip etti.

        İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kandıra Cezaevi yerleşkesinde görülmekte olan FETÖ davasını takip etti. Doğan’a, Belediye meclis üyeleri Hayrettin Ünlü, İbrahim Elgin, Güzin Taştekin, Aykut Bozkurt, Canan Soylu ve Avukat Halit Çokan eşlik etti. Başkan Doğan duruşma salonu öncesinde yaptığı görüşmede, “15 Temmuz hain darbe girişimine karışanların yargılamaları sürüyor. Bizler yine buradayız. Bütün dileğimiz adaletin tecelli etmesidir. Burada son derece adaletli, şeffaf ve açık bir şekilde yargılama süreci devam ediyor. Sanıkların da tanıkların da savunma avukatlarının da rahat bir şekilde görüşlerini aktardığı yargılama ortamı var. Bu anlamda Türk yargısıyla gurur duyuyoruz. Türk adaletinin bu hain darbe girişiminde bulunanlara gereken cezayı vereceğine inanıyorum. Bu vatana kastedenlerin cezasını çekmesini, hainlerin yaptığı suçun bedelini ödemesini istiyoruz. Vatan uğruna şehit ve gazi olan kardeşlerimizin kanlarının yerde kalmayacağına olan inancımız sonsuzdur” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa