Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KOMEK) Fotoğraf branşı kursiyerleri, Gebze’de bir fotoğraf sergisi açtı. Gebze, Darıca ve Yenimahalle Kurs Merkezi öğrencilerinin objektifinden yansıyan fotoğraflar, izleyenler tarafından beğeni ile izlendi. Sergide 80 kursiyerin toplam 100 eseri yer aldı. Kullanılan tekniklerin eşliğinde adeta birer sanat eserine dönüşen fotoğraflar, sergiyi ziyaret eden fotoğraf severlerden tam not aldı. Karma fotoğraf sergisinde kursiyerler, doğa teması üzerinde yoğunlaştı. Bunun yanı sıra insan portreleri ve sokaklar da kursiyerlerin objektifine yansıdı.

        Fotoğrafçılık Kursu, KOMEK’in vatandaşlar tarafından en fazla ilgi gören branşları arasında yer alıyor. Branş, 20072008 eğitimöğretim yılında açıldı. Fotoğrafa gönül vermiş kursiyerler, bu alandaki yeteneklerini KOMEK ile adeta ustalaştırmanın avantajını yaşadı. 20172018 eğitim öğretim dönemi içinde, toplam 708 kursiyer söz konusu branşa kayıt yaptırarak eğitim aldı. KOMEK Fotoğrafçılık branşından on yıl içinde ise, 4 binin üzerinde vatandaş yararlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa