Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Mimar Sinan Mahallesi’nde vatandaş ve esnaflarla bir araya geldi, sağlık ocağında tedavi gören vatandaşlara acil şifalar diledi.

        Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Mimar Sinan Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Köşker’e ziyaretler sırasında Gebze Kaymakamı Mustafa Güler eşlik etti. Haftanın ilk günü düzenlenen okul ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Adnan Köşker Mimar Sinan Ortaokulu öğrencilerine bayrak töreninde konuk oldu. Okunan İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Mimar Sinan Ortaokulu öğrencilerine hitap eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yaklaşan yaz tatilinde bol bol kitap okumaları öğüdünde bulundu. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler de konuşmasında öğrencilere derslerinde ve bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diledi.

        Bayrak töreninin ardından derslikleri de ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Köşker, burada öğrenciler ve öğretmenlerle de sohbet etti. Güler ve Köşker daha sonra Mimar Sinan İlköğretim okuluna geçti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın da hazır bulunduğu ziyarette ilköğretim öğrencileri sınıflarında ziyaret edildi.

        Okul ziyaretinin ardından ikili Mimar Sinan Aile Sağlığı Merkezi’nde tedavi için bulunan hastalar ve yakınlarıyla bir süre sohbet etti. Ayrıca doktorlar ve sağlık personeli ile istişarede de bulunuldu. Mimar Sinan Mahallesi esnaflarını da dükkanlarında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye çalışmaları ve projeler hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Esnaflara hayırlı işler, bol kazançlar dileyen Başkan Köşker esnafların ve mahalle sakinlerinin talep, öneri ve şikayetlerini de dinledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa