Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin İzmit ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, önce bariyerlere sonra bir cipe arkadan çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

        Kaza, Kocaeli’nin İzmit ilçesi D100 Yanyol Kandıra Sapağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Sinan F. (24) idaresindeki 41 FF 224 plakalı otomobil, henüz öğrenilemeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıktı. Kontrolsüzce ilerleyen otomobil önce bariyerlere, sonra aynı istikamette ilerleyen Murat Ege B. kontrolündeki 34 TD 6999 plakalı lüks cipe arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil içerisinde bulunan sürücü Sinan F, Emre T. (23), ve A.E.S. (17) yaralanırken otomobilin motor kısmında küçük çaplı yangın meydana geldi. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobil motorunda meydana gelen yangını kontrol altına alarak söndürürken, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

        Kaza sebebiyle trafiğe kapanan yolda uzun kuyruk oluştu. Kaza yapan araçların çekici yardımı ile kaldırılması ile yol yeniden trafiğe açılırken, polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa